Over mij

Mijn naam is Jurjen de Jong, gespecialiseerd in marketing, grafisch ontwerp, illustratie en animatie. Mijn specialisaties komen optimaal tot hun recht door middel van de volgende aanpak: onderzoek, ontwerpen, analyseren en reflecteren. Met gerichte startvragen probeer ik ter behoeve van de communicatie, tussen de opdrachtgever en de doelgroep, de juiste schakel te zijn.

Met openheid en goede samenwerking en een vleugje eigenzinnigheid, actief in communicatie met zowel de opdrachtgevers als de doelgroep (user research & co-creatie) vind ik belangrijk. Flexibel in het ontwerpproces probeer ik met de opdrachtgever te bouwen aan de toekomst. Vooral de manier waarop ik snel te werk ga, handig en flexibel mede door de kennis in de tools die ik inzet. U weet precies waar u aan toe bent en u kunt terugzien wanneer er waaraan is gewerkt en de volle mogelijkheid het proces in te zien door mijn heldere rapportages. Uw resultaten zullen scherp in de gaten worden gehouden. Ik kies een professionele vorm van strategie om tot goede resultaten te komen.

Ik heb kennis op het gebied van grafisch ontwerp, illustratie en animatie, visual storytelling en marketing. Ik ben gespecialiseerd in het gebruik van Indesign, Illustrator, After Effects, Premiere Pro, Fruityloops en Photoshop waarin ik tevens mijn digital painting skills graag beoefen. Ik gebruik digital painting als een middel om efficienter prototypes te ontwikkelen. Ik ben instaat om snel toevoegingen of correcties te plaatsen binnen het project met de digitale technieken. Tevens door de kennis in de technologische hoogstandjes binnen de software kan ik snel reflecteren op wat verbeterd kan worden. Dit is vooral het idee dat een ontwerp nooit in definitieve vorm is. Uiteindelijk is een goed onderzoek naar de doelgroep een enorme tijdswinst en is men communicatief sterker in staat een boodschap over te laten brengen.

Klik op de link en download mijn CV